Cauta:

Adolescent din județul Brașov, ucis de meningită. Ar fi contaminat și alți tineri

Categorie: Sanatate | Autor: Infomm | (16 iunie 2017, 18:49)

Adolescent din județul Brașov, ucis de meningită. Tânărul de doar 17 ani s-a stins din viață la Spitalul de Copii din Brașov, unde fusese internat cu o formă agresivă a bolii. Din păcate, medicii n-au reușit să-l salveze, iar, joi, și-a pierdut viața. Îngrijorător este că băiatul ar fi contaminat mai mulți prieteni care au fost internați la spital, fiind diagnosticați cu meningită.

Iubita adolescentului, care a fost răpus de meningită, s-a prezentat, joi, la spital, pentru că avea febră. În cazul ei, medicii au infirmat diagnosticul de meningită.

Adolescent din județul Brașov, ucis de meningită. DSP a demarat o anchetă

Alți tineri, care sunt prieteni cu adolescentul decedat, au mai fost diagnosticați cu meningită, susțin surse medicale. Unul dintre aceștia ar fi internat, în stare gravă, la Spitalul Clinic de Boli Infecționase din Brașov. Băiații ar fi contractat boala la sfârșitul săptămânii trecute, când s-au distrat la discoteca din sat. Cel care le-ar fi transmis boala a fost internat și s-a vindecat deja de boală, arată sursa citată.

Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Brașov, alte șapte persoane sunt internate la Spitalul de Copii cu suspiciuni de meningită.

„S-a demarat o anchetă. Ce pot să vă spun în prezent este faptul că o persoană, un minor în vârstă de 17 ani, internat la Spitalul de Copii din Brașov, a decedat. De asemenea, există suspiciuni de meningită la alte 7 persoane care sunt deja internate. S-au prelevat probe, așteptăm rezultatele”, a declarat Claudia Bularca, purtător de cuvânt al DSP Brasov.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: adolescent din brasov ucis de meningita; spitalul de copii din brasov
Adaugati un comentariu: