Cauta:

UPDATE 4 Alegeri în Maramureș: 43,01% - prezența la vot finală. Un prim incident electoral

Categorie: Politica | Autor: Dragos HOJDA | (11 iunie 2017, 07:00)

UPDATE 4 Cu doar o oră înaintea închiderii urnelor prezența la vot în Maramureș este de 41,41%. Trebuie spus că a existat la un moment dat un incident electoral reclamat la Ulmeni, dar care nu s-a confirmat, potrivit declarațiilor oficiale venite de la IPJ Maramureș.

UPDATE 3 Prezența la vot la ora 16:00 a fost de 27,01% în cele două orașe din Maramureș care își aleg primarul. Nu au fost înregistrate deocamdată incidente electorale.

UPDATE 2 Până la această oră nu au fost înregistrate niciun fel de incidente electorale în cele două orașe din Maramureș unde avem alegeri parțiale pentru funcția de primar. Informația a fost confirmată de către oficialii IPJ Maramureș. Prezența la vot la orele amiezii este de 12,45%, până la această oră expriându-și opțiunea de vot 2436 de persoane.

UPDATE 1 Cu cinci minute înainte de ora 10:00, prezența la vot în Baia Sprie și Ulmeni a depășit cinci procente, mai exact 5,28% (au votat 1038 persoane).

UPDATE Datele Biroului Electoral Județean arată că la ora 09:30 prezența la vot înregistrată în cele două orașe este de 3,85%,. Au votat până la această oră numai 754 de persoane din aproape 20.000 de persoane cu drept de vot așteptate astăzi la urne.

Maramureșenii cu drept de vot din Ulmeni și Baia Sprie sunt așteptați astăzi, 11 iunie, la vot pentru a-și alege viitorul primar. În total au fost amenajate pe raza celor două orașe 20 de secții de votare, cele mai multe, 12 fiind în orașul de la poalele Munților Gutâi. Trebuie spus ca și element de noutate că la aceste alegeri din 11 iunie a fost acreditată o instituție de sondare a opiniei publice la ieșirea de la urne.

Secțiile de votare se deschid la ora 07:00 și se vor închide la ora 21:00. Infomm vă va ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă la aceste alegeri.

FOTO radiocluj.ro

Categoria de subiect: alegeri baia sprie; alegeri ulmeni; alegeri in maramures
Adaugati un comentariu: