Cauta:

Cum se apără Cristiano Ronaldo de acuzele de evaziune fiscală de 14.700.000 de euro. A reacționat pe un site de socializare

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (16 iunie 2017, 13:49)

Cum se apără Cristiano Ronaldo de acuzele de evaziune fiscală de 14.700.000 de euro. Fotbalistul portughez de la Real Madrid a reacționat pe un site de socializare.

Cristiano Ronaldo a reacţionat după acuzaţiile de evaziune fiscală, el postând o poză pe Instagram în care apare ducându-şi degetul la gură, cu mesajul: „Uneori, cel mai bun răspuns este tăcerea!”.

Frauda s-ar fi comis în perioada 2011-2014, prin intermediul unor societăţi din Insulele Virgine şi Irlanda, a anunţat justiţia spaniolă.

”Ronaldo a profitat de o structură creată în 2010 pentru a ascunde veniturile provenite din drepturile de imagine, ceea ce arată o nerespectare voluntară şi conştientă a obligaţiilor sale în Spania”, a anunţat Parchetul de la Madrid.

Reprezentanţii clubului Real Madrid au anunţat, miercuri, că sunt convinşi de ”totala nevinovăţie” a jucătorului portughez. Totuși, ziarul As notează căî gruparea iberică, deținătoarea Ligii Campionilor, l-a sfătuit pe fotbalistul lusitan să trateze cu Fiscul iberic achitarea taxelor restante.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: cristiano ronaldo; evaziune fiscala; site de socializre
Adaugati un comentariu: