Cauta:

SEX PE CRAICA - Tânăr cercetat după un raport sexual cu o minoră de pe Craica

Categorie: Justitie | Autor: Lavinia SABACIAG | (16 octombrie 2012, 11:49)

După o partidă de sex cu o copilă de 13 ani, un tânăr din Baia Mare are acum grave probleme cu legea. Acesta este cercetat pentru infracţiunea de raport sexual cu un minor, după câteva clipe de plăcere pe care tânărul le-a avut cu minora într-o cocioabă de pe Craica.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare s-a înregistrat cauza penală privind pe Varga Zoro Alexandru în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de raport sexual cu un minor.

Din probele administrate până în prezent de organele de poliţie, a rezultat faptul că, „învinuitul Varga Zoro Alexandru, în vârstă de 27 ani, în data de 3.10.2012, fiind la locuinţa părţii vătămate, minora M.B.A., în vârstă de 13 ani, situată în zona C. aparţinătoare municipiului B.M., judeţul Maramureş, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta” au menţionat oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. În cauză, cercetările continuă sub supravegherea procurorului, pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele şi stabilirea răspunderii judiciare.

Categoria de subiect: sex; craica; minor; raport sexual; Justitie; dosar penal
Adaugati un comentariu: