Cauta:

FIGHT-CLUB: Marea finala Superkombat va fi la Galati, pe 21 decembrie

Categorie: Sport | Autor: luptatorii.ro | (30 noiembrie 2013, 12:03)

Raul Catinas, Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi si Alexandru Lungu sunt sportivii care vor reprezenta România in marea finala a circuitului Superkombat, programata pe 21 decembrie, la Galati, si care se anunta a fi cel mai mare eveniment al anului pe reguli de K-1 din Europa. Conform presedintelui Superkombat, Eduard Irimia, in cadrul galei se vor disputa nu mai putin de 10 confruntari internationale, evenimentul urmând sa fie format din trei parti. In total, 18 sportivi din 12 tari vor lupta la Galati.

„In primul rând va fi piramida finala la categoria grea, unde participa sportivi din sase tari, aici incluzând si meciul de rezerva, apoi sunt programate duelurile pentru centurile mondiale, in care vor lupta fratii Andrei si Bogdan Stoica in fata unor challengeri obligatorii. Seara se va incheia cu o confruntare România - Restul Lumii, in care sportivi autohtoni precum Raul Catinas, Benjamin Adegbuyi, Catalin Morosanu si Alexandru Lungu vor avea meciuri impotriva unor adversari de top”, a declarat Irimia.

Campion mondial din mai 2012, atunci când l-a invins pe Ivan Stanic, Bogdan Stoica (23 de ani, 30 de victorii - 2 infrângeri) isi va apara titlul la categoria cruiser in fata challengerului obligatoriu, bielorusul Igor Bugaenko (32 de ani, 50 de victorii - 5 infrângeri). De asemenea, fratele sau mai mare, Andrei (26 de ani, 31 de victorii - 5 infrângeri), care a câstigat un meci eliminatoriu in decembrie anul trecut, invingându-l prin KO pe lituanianul Arnold Oborotov, il va infrunta la Galati, pentru titlul mondial la categoria super cruiser, pe cehul Ondrek Hutnik (30 de ani, 76 de victorii - 9 infrângeri), devenit la rândul sau pretendent oficial dupa ce l-a invins pe algerianul Massinissa Hamaili.

Evenimentul de pe 21 decembrie, de la Patinoarul din Galati, va fi transmis in direct la nivel global in aproximativ 100 de tari de pe toate continentele. „Va fi o premiera absoluta, practic, de la New York si pâna la Melbourne, in Australia, toata lumea va putea vedea la televizor o gala produsa in tara noastra. Expunerea va fi uriasa”, a adaugat promotorul român. In tara noastra, gala va fi în direct pe Sport.ro si Pro TV, in timp ce la nivel international, fanii o vor putea urmari în direct la Eurosport, Fight Now TV, Epicentre, dar si la alte televiziuni nationale.

Categoria de subiect: fight club; superkombat; eduard irimia; galati
Adaugati un comentariu: