Cauta:

Jennifer Lopez arată impecabil în costul de baie. Cum a fost surprinsă pe Riviera Franceză - GALERIE FOTO

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (19 iunie 2017, 11:55)

Ajunsă la 47 de ani, Jennifer Lopez întoarce în continuare capete cu fiecare apariție. Așa s-a întâmplat și pe Riviera Franceză, acolo unde artista se află în vacanță.

Aflată în vacanță alături de iubitul său, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a avut o apariție extrem de fierbinte într-un costum de baie care i-a scos în evidență formele. Mămă a doi copii, artista arată impecabil pentru vârsta pe care o are.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se află în vacanță pe un yacht de lux în Franța. Cei doi sunt împreună de câteva luni și apropiații cuplului spun că relația decurge excelent, în ciuda zvonurilor apărute în presă de scandal, care anunța că fostul jucător de baseball ar fi înșelat-o de mai multe ori pe J-Lo.

Jennifer Lopez are doi copii în vârstă de nouă ani, gemenii Max şi Emme, cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony, în timp ce Alex Rodriguez are două fiice - Natasha, în vârstă de 12 ani, şi Ella, în vârstă de opt ani - cu fosta lui soţie, Cynthia Scurtis.

sursa: digisport.ro

Galerie:
Categoria de subiect: jennifer lopez; costum de baie; riviera franceza; alex rodriguez
Adaugati un comentariu: