Cauta:

Nicoleta Voica a recunoscut cum a slăbit 30 de kilograme. A făcut trei operații. Abia acum s-a aflat despre ce e vorba

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (18 iunie 2017, 15:14)

Nicoleta Voica a recunoscut cum a slăbit 30 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul. Însă, adevărul este că interpreta de muzică populară a făcut trei operații, intr-una, după cum spune chiar ea.

Nicoleta Voica a recunoscut cum a slăbit 30 de kilograme. De câteva luni de zile, Nicoleta Voica trăieşte o nouă viaţă. Artista de muzică populară s-a reinventat, slăbind peste 30 de kilograme. Şi deşi spune că şi alimentaţia a jucat un rol foarte important, această schimbare nu ar fi fost posibilă fără o intervenţie chirurgicală.

Nicoleta Voica a recunoscut cum a slăbit 30 de kilograme și nu este vorba doar de dietă

“Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una: micşorarea de stomac, o hernie hiatală – acel căpăcel de la stomac, care nu se închide bine şi care dă acele arsuri, o boală de care suferă 90% din populaţie şi mi-am corectat acele aderenţe, care apar în urma intervenţiilor chirurgicale. Mi-am făcut o curăţenie general interioară şi nici măcar cât un pensat nu m-a durut!”, îi va mărturisi Nicoleta Oanei, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminica aceasta, de la ora 16.30, la Antena Stars.

Întrebată cum stă cu amorul, interpreta va mărturisi amuzată: “mulţumesc, foarte prost!”. Deşi crede în suflete-pereche, Nicoletei Voica îi vine din ce în ce mai greu să creadă că şi-l va întâlni pe al ei. “Am văzut eu la televizor că dacă moare persoana iubită, poţi să îl transformi într-un diamant, nu trebuie neapărat să îl arzi sau să îl îngropi. Aşa că m-am gândit ca pe următorul, dacă mai există următorul, să îl fac diamant şi să îl port într-un inel”. Ba mai mult, Nicoleta îi va povesti Oanei că, după ce a plecat de la emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars, a sunat-o un domn şi i-a spus La începutul acestui an, artista de muzică populară a povestit cum a aflat că soțul a înșelat-o.

sursa: libertatea.ro

Galerie:
Categoria de subiect: nicoleta voica; operatii; operatie de micsorare stomac; interpreta de muzica populara
Adaugati un comentariu: