Cauta:

Prima căsătorie dintre trei bărbați, recunoscută legal. Grupul avea inițial patru

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (18 iunie 2017, 18:38)

Manuel Bermudez, Victor Hugo Prada și Alejandro Rodrigue și-au rostit jurămintele în fața societății printr-o ceremonie romantică în departamentul columbian din nord vestul Antioquia, devenind primul trio căsătorit. Căsătoria dintre trei persoane este permisă în Columbia și este cunoscută ca un ”trieja”, un cuvânt derivat din trio și pareja (cuplu).

”Dorim să avem un sistem economic bazat pe relația trieja pe care o avem deja. Acest lucru nu este interzis de legile internaționale și nici de cele columbiene”, a declarat Victor Hugo, potrivt Metro. El a mai explicat că au făcut acest pas important din dragoste, dar și pentru bunurile comune.

Relația dintre cei trei bărbați a început cu ani în urmă și, inițial, a mai inclus un al patrulea bărbat, Alex Esneider. Din păcate, cel de-al patrulea partener a murit de cancer la stomac în anul 2015. Moartea lui Alex a adus și grupului probleme, deoarece, pentru că nu erau căsătoriți, trebuiau să lupte împotriva sistemului legal ca să aibă acces la pensiile și bunurile lui.

Drept urmare, cei trei rămași au decis să se căsătoreasca pentru a evita o astfel de situație. Manuel lucrează în comunicarea socială, Victor este student la arte, iar Alejandro are o diplomă în educație fizică.

”Relația noastră se bazează pe coexistență și solidaritate. Nu avem puteri, nu avem roluri, suntem cu toții de aceeași parte și încercăm să ajungem la un acord de fiecare dată”, a măturisit Alejandro.

sursa: click.ro

Galerie:
Categoria de subiect: prima casatorie intre 3 barbati; lege; manuel bermudez; victor hugo prada; alejandro rodrigue
Adaugati un comentariu: