Cauta:

Saloanele de masaj erotic - bordeluri de lux in Baia Mare

Categorie: Social | Autor: Crina Pop | (17 ianuarie 2010, 19:00)

Eros peste tot...

Oferta noua pe piata de sex a Baii Mari: masajul erotic. Daca in Evul Mediu, prostitutia de tip institutionalizat, sub forma caselor de toleranta, a cunoscut o mare inflorire, in prezent business-ul "in pielea goala" aduce profituri uriase pe timp de criza. Astfel, cei care sunt dornici sa se lase prada simturilor si sa aiba parte de o experienta fascinanta pot sa apeleze la saloanele de masaj erotic care au rasarit ca ciupercile dupa ploaie si in urbea noastra.

"Pasiunea dulce devine realitate. Te invitam sa incerci lucruri noi, sa te lasi prada simturilor si sa ai incredere ca vei avea parte de o experinta fascinanta. Te asteptam sa gusti ceea ce oferim, pentru ca suntem convinsi ca iti doresti un masaj erotic", acesta este mesajul pe care maseorii l-au scos pe piata baimareana in ultima perioada si se pare ca nimeni nu duce lipsa de clienti.

Saloanele de masaj erotic functioneaza si in Baia Mare si nu mai mira pe nimeni. Pentru o ora de extaz, baimarenii trebuie sa scoata din buzunar minimum 200 lei. In aceasta perioada, clientii saloanelor de frumusete beneficiaza de o atmosfera romantica intr-un cadru intim, iar restul secretelor pot fi aflate doar dupa ce treci pragul unei astfel de
incaperi...

Nu e prostitutie...
Si de aceasta data autoritatile spun ca, indiferent ca este vorba despre saloanele de masaj pentru barbati sau pentru femei, nu se poate vorbi despre prostitutie decat in momentul in care sunt prinsi in flagrant. Administratorii unor astfel de saloane profita din plin de lacunele legislative, astfel ca sub denumirea salonului care are ca mijloc de activitate efectuarea de masaje relaxante, acestia reusesc sa ascunda de ochii lumii falsele case de toleranta.

Pana in prezent oamenii legii din Maramures nu au efectuat demersuri pentru a afla care este adevarata activitate a maseozelor in interiorul saloanelor de masaj. Ei spun ca o data ce la Registrul Comertului sunt inregistrati ca avand mijloc de activitate masajul de relaxare in niciun caz nu se poate vorbi despre prostitutie. "Pana in prezent nu am avut nicio sesizare cu privire la astfel de lucruri. Inteleg ca este vorba despre saloane de masaj erotic insa este nevoie de sesizari bine intemeiate ca sa ajungi la concluzia ca in astfel de incaperi se practica prostitutia", a spus Ioan Isac, seful politiei Maramures.

Preturi.
"Pentru cei care vor sa inceapa totul din jacuzzi pretul porneste de la 350 de lei. Poti sa chemi una sau mai multe maseoze cu care vrei sa te imbaiezi sau care sa iti faca masaj. In functie de ceea ce ceri tariful tot creste. Este frumos... lumanari peste tot, muzica in surdina, uleiuri parfumate si femei care au un corp superb... Este ceva ce merita toti banii din lume. Aceste lucuri se fac si cu femei si cu barbati. In partida de sex clientul nu prea poate atinge maseozele, dar este si mai placut", spune un barbat in vasta de 47 de ani, client al acestor saloane.
Mai multe declaratii, opinii si amanunte, in editia tiparita de luni, 18 ianuarie, a ziarului Glasul Maramuresului

Categoria de subiect: salon masaj; prostitutie; sex; femei; eros; erotism; maseuza
Adaugati un comentariu: