Cauta:

Scandal ca la uşa cortului între Anamaria Prodan şi Monica Tatoiu! Motivul: clinica impresarei

Categorie: Monden | Autor: Infomm | (02 iunie 2017, 18:50)

Lansarea oficială a clinicii de estetică la care este asociată Anamaria Prodan a reaprins spiritele între sexy-impresară şi vecina ei, Monica Tatoiu (60 de ani). Marţi seara, în cartierul Francez, s-a lăsat cu ţipete şi ameninţări, iar invitaţii s-au speriat când au văzut de ce este în stare femeia de afaceri, aflată acum la pensie. Deranjată de vedetele sosite în număr mare, care şi-au lăsat maşinile pe strada pe care locuieşte, dar şi de mirosul de purceluşi şi berbecuţi la proţap, Monica Tatoiu a tunat şi a fulgerat continuu.

A fost zarvă mare marţi seară la lansarea clinicii Anamariei Prodan, iar cea care a reuşit să acopere volumul muzicii a fost nimeni alta decât Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a făcut circ şi nimeni nu a putut să o calmeze, fiind vecină cu clinica unde vedetele invitate încercau să se distreze.

"Urla de la geam că e strada ei şi că opreşte circulaţia, pentru că nimeni nu are voie să intre fără acordul ei. Vecinii s-au obişnuit cu ea. A făcut numeroase plângeri la poliţe. Ea reclamă şi fluturii de pe stradă. Când a fost deschiderea clinicii, s-a dus la paznic şi a ameninţat că va da cu pesticide (n.r. substanţă toxică pentru distrugerea dăunătorilor) în aer ca să infesteze carnea şi să moară toţi invitaţii. A urlat la oameni şi i-a făcut hoţi şi curve pentru că au maşini scumpe! Ceva nu este în regulă cu ea!", a povestit un martor la evenimentul de, marţi seară, pentru Click!, la care Anamaria Prodan a fost în centrul atenţiei.

Se pare că Monica Tatoiu şi Anamaria Prodan nu au reuşit să cadă la o înţelegere şi atunci femeia de afaceri a devenit din ce în ce mai deranjată de clienţii sexy-impresarei. "Iniţial a fost foarte amabilă, dar pe parcurs văzând că nu obţine ce îşi doreşte lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Ea ar fi vrut să-şi facă o serie de intervenţii estetice fără să scoată vreun ban din buzunar, dar medicul de la clinică a refuzat-o categoric chiar dacă voia să-i facă reclamă. Din acel moment, a întors foaia", a mai povestit aceeaşi sursă.

Scandalul dintre Monica Tatoiu şi Anamaria Prodan a început în urmă cu mai bine de două luni, când femeia de afaceri a apărut la o emisiune tv şi a afirmat despre impresară că are "creierul cât o nucă", doar pentru că îşi parchează maşina în uşa garajului ei.

sursa: click.ro /a>

Galerie:
Categoria de subiect: anamaria prodan; monica tatoiu; lansare clinica de estetica
Adaugati un comentariu: