Cauta:

Tatăl lui Sorin Grindeanu, membru PSD și el, despre acțiunile fiului său

Categorie: Politica | Autor: Infomm | (16 iunie 2017, 21:33)

Consilierul județean PSD Nicolae Grindeanu, tatăl lui Sorin Grindeanu, anunță că este „mândru” de acțiunile fiului sau.

„Doar atât vreau să spun: sunt mândru de el și sunt alături de el!”, a declarat Nicolae Grindeanu, membru PSD și membru în Consiliul Județean Caraș-Severin.

Nicolae Grindeanu a fost președinte al PSD Caransebeș și inspector școlar general al Caraș-Severinului, acum fiind pensionar.

Premierul Sorin Grindeanu a calificat drept „dezinformare și minciuna” afirmațiile lui Liviu Dragnea prin care acesta l-a asociat cu serviciile secrete și potrivit cărora este dirijat de cineva din spate, cerându-i președintelui PSD să se gândească bine când spune astfel de lucruri, pentru că nu el a fost „la partide de tenis și la sprituri cu reprezentanți ai serviciilor secrete”.

În acest moment, moțiunea de cenzură este singura variantă a coaliției PSD-ALDE de a scăpa de Grindeanu, după refuzul acestuia de a pleca din funcție. Potrivit Constituției, cele două variante în care primul-ministru își pierde funcția sunt fie demisia, ceea ce nu este cazul, sau adoptarea de către Parlament a unei moțiuni de cenzură la adresa Executivului. PSD este blocat, astfel, în procedurile constituționale, și nu are altă alternativă decât să își pice propriul Guvern în Legislativ.

sursa: libertatea.ro

Categoria de subiect: sorin grindeanu; psd; nicolae grindeanu
Adaugati un comentariu: