ACŢIUNI – Activităţi de prevenţie la şcolile din Ferneziu şi Firiza – FOTO

38 0

Când paşii elevilor sunt îndrumaţi de atenţia şi sfaturile poliţiştilor, sunt toate şansele ca aceştia să devină adulţi responsabili, care ştiu atât să prevină sau dacă este cazul, să gestioneze anumite situaţii de risc. Mesajele poliţiştilor Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au ajuns joi, 12 octombrie, la elevii şcolilor din Ferneziu şi Firiza.

“Poliţiştii au continuat demersul împotriva victimizării minorilor şi s-au întâlnit cu elevii celor două unităţi şcolare din Ferneziu şi Firiza. În cadrul lecţiilor preventive de miercuri, poliţiştii au discutat cu tinerii atât despre grija pe care trebuie să o manifeste pentru a nu deveni victime dar şi despre pericolele comportamentului violent, pericolele din mediului online, consecinţele pe care le poate avea un moment de neglijenţă şi măsurile care pot fi luate”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Pentru că educaţia se face de la vârste fragede, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii vor fi în continuare alături de elevii din judeţ, prin organizarea unor întâlniri al căror scop este creşterea gradului de siguranţă şi reducerea riscului de victimizare.

Related Post

Leave a comment