ATENŢIE MAXIMĂ – A apărut o nouă metodă de furt din maşini, în Baia Mare! Cum procedează hoţii

346

Hoţii din autoturisme au găsit o nouă metodă de operare: leagă o sticlă sau un obiect de roata autoturismului, şoferul coboară să vadă ce provoacă zgomotul, iar până dezleagă obiectul agăţat, hoţii sustrag bunuri din autoturism, poşete, genţi sau alte obiecte pe care le găsesc.

Un astfel de caz a fost înregistrat de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare. Miercuri după-amiază, în jurul orei 17.40, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi prin 112 cu privire la comiterea unui furt din auto.

# Bunuri de 8.000 de lei furate în două minute
Victima a declarat că se deplasa singură cu autoturismul, dinspre parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor. În momentul în care a ajuns pe strada Mărăşti, a auzit în partea din faţă a autoturismului nişte zgomote. A oprit autoturismul pentru a vedea ce se întâmplă şi a observat că de apărătoarea de la roata stângă din faţă este înnodat, cu material textil, un flacon din plastic. I-a luat aproximativ două minute să ia sticla, timp în care persoane necunoscute au profitat de faptul că a lăsat portierele neasigurate. Astfel, i-au sustras poşeta în care se aflau acte personale, bani, telefonul mobil precum şi alte bunuri. Valoarea prejudiciului reclamat este de 8.000 de lei.

“Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru recuperarea prejudiciului, identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere. Hoţii profită de orice moment de neatenţie!Pentru a nu deveni victime, vă sfătuim să blocaţi portierele chiar şi atunci când ieşiţi din maşină pentru câteva minute”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

*Cătă ŢINEGHE

Comentarii