Autoturism căutat de autorităţile franceze, descoperit la P.T.F. Borş

123 0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au depistat un bărbat care conducea un autoturism marca Jaguar, în valoare de 35.000 de euro, căutat de autorităţile din Franţa. Poliţia de Frontieră Română a anunţat că în data de 07.01.2018, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş din judeţul Bihor s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Remus C., în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2015, înmatriculat în Franţa.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Franţa. Astfel că faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Franţa şi că a cumpărat maşina de la un cetăţean francez în urmă cu câteva zile, în schimbul sumei de 16.000 euro.

Mijlocul de transport, în valoare de 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Dragos HOJDA

Related Post

Leave a comment