CE SE MAI FURĂ – Geamantane, cutii cu ciocolată şi vin, sustrase din magazine, în Baia Mare

95

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat două persoane care au ieşit din societăţile comerciale fără a trece pe la casele de marcat pentru a le achita contravaloarea. Ambele sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În primul caz, o tânără de 22 de ani, domiciliată în judeţul Suceava a sustras, miercuri seară, în jurul orei 20.00, dintr-un supermarket un geamantan. Nu s-a mulţumit cu atât. A introdus în el mai multe produse, în valoare de aproximativ 1.000 de lei, şi a trecut pe lângă casele de marcat, fără a le achita.

În al doilea caz, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 03.00, un băimărean de 31 de ani a vrut să fie probabil romantic, însă pe gratis. El a furat o sticlă de vin şi mai multe cutii cu ciocolată dintr-o staţie de carburanţi din municipiu, le-a ascuns sub geacă şi a ieşit fără a achita contravaloarea lor.

“În ambele cazuri, poliţiştii de ordine publică au recuperat bunurile sustrase şi le-au restituit părţilor vătămate. Atât tânăra din Suceava, cât şi băimăreanul, sunt cercetaţi de poliţişti, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.

*Cătă ŢINEGHE

Comentarii