IDEE INEDITĂ – Borşenii pot dona făcând sport. Vezi în ce mod

525

În preajma sărbătorilor de iarnă, localnicii din Borșa pot face donații participând la activități sportive. Inițiativa aparține profesorilor antrenori de sport Angelica Apostol, Dina Timiș, Mihaela Tomoioagă și Ovidiu Ștețco. Aceştia și-au propus să îi învețe pe borșeni să facă sport și, în același timp, să doneze pentru o cauză nobilă.

În data de 10 decembrie, locuitorii din Borșa sunt așteptați, începând cu ora 14, în sala de sport a liceului, unde vor avea loc demonstrații de Kangoo Jumps și TRX (Total Rezistance eExercise), prezentări pe teme de nutriție și programe speciale pentru copii.

”Ne-am gândit să îmbinăm ceea ce ne place cel mai mult: sportul și ajutorarea celor nevoiași. De aceea, îi așteptăm pe toți cei care, în preajma sărbătorilor, vor să facă o faptă bună. În schimbul a câtorva zeci de minute de mișcare, pot dona cât îi lasă inima. Cu banii strânși, vom face pachete, pe care le vom oferi, înaintea Crăciunului, unor familii nevoiașe din zonă”, a mărturisit Angelica Apostol, unul dintre organizatori.

Diana Mariana APOPI

Comentarii