Încă un suicid: Un bărbat din Rona de Jos s-a spânzurat în şură. Ce spun autorităţile

2076 0

Continuă seria neagră a sinuciderilor în Maramureșul istoric! La nici măcar o săptămână de când un bărbat în vârstă de 40 de ani din Văleni și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se în curtea casei, un alt bărbat, de 48 de ani, din Rona de Jos, a apelat la același mod pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa.

Grozăvia s-a produs sâmbătă, 27 ianuarie. Alexandru N. s-a spânzurat de o grindă din șura locuinței. Bărbatul era cunoscut ca un om cumsecade și era apreciat de comunitate. “Am fost coleg de școală cu Alexandru. Nu-mi pot imagina ce motive l-au împins la acest gest teribil. Era un om respectat și nu știu să fi avut probleme. Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei”, a spus Ioan Herbil, primarul comunei Rona de Jos.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz. “Poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă, 27 ianuarie, cu privire la decesul unei persoane în Rona de Jos. Odată ce au ajuns la faţa locului, au identificat persoana: un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitate. Nu există suspiciuni cu privire la deces”, a declarat, pentru Glasul Maramureşului, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Maramaţiei, în vederea efectuării necropsiei.

Cătă ŢINEGHE, Liviu ȘIMAN

Related Post

Leave a comment