LA GRANIŢĂ – Autoturism căutat de autoritățile din Cehia, descoperit în Sighet – GALERIE FOTO

100 0

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca BMW X1, în valoare de 195.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Cehia.

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației, jud. Maramureș, au indisponibilizat, în data de 21 septembrie, un autoturism marca BMW X1, înmatriculat în Cehia, an fabricație 2017, condus de către cetățeanul maghiar H. Igor, în vârstă de 54 de ani.

“Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă de către autoritățile din Cehia. În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul marca BMW X1, în valoare de 195.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat Iulia Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.

Related Post

Leave a comment