Polițiștii caută un minor de doi ani, dat dispărut

221 0

Inspectoratul de Poliție al județului Suceava a anunțat că se caută un minor de doi ani și patru luni care a fost declarat dispărut. Semnalmentele minorului sunt înălțime aprox. 65 cm, părul negru, față rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Ultima dată, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domicilului. La activităţile de căutare participă aproape 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul General al Poliției Române face un apel către populație ca în cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Dragoș HOJDA

Related Post

Leave a comment