PREMIERĂ InfoMM.ro – ACTUALIZARE 3 – ACCIDENT MORTAL – Judecătoare din Baia Mare, decedată în urma unui cumplit accident produs în Berbeşti

826 0

În noaptea de 13 spre 14 noiembrie, în jurul orei 04.30, în localitatea maramureșeană Berbești, pe Drumul Național 18 s-a petrecut un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane de sex feminin. Persoana decedată este judecătoare în Baia Mare, Maria Codrea.

Potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență, accidentul a avut loc în centrul localității Berbești. Victima a trebuit scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii, după care a fost transporată la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde, din păcate, a pierdut bătălia cu viața.

ACTUALIZARE – Judecătoarea a activat pe Secţia I Civilă din cadrul Tribunalului Maramureş şi, recent, a ieşit la pensie.

ACTUALIZARE 2 – Reprezentanţii Tribunalului Maramureş au confirmat decesul. Obişnuia să parcurgă destul de des distanţa Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, întrucât, de loc, era din municipiul de pe Tisa şi venea să îşi viziteze mama.

“Am fost informaţi cu privire la decesul colegei noastre. Ea a fost implicată într-un accident rutier produs pe raza localităţii Berbeşti, în noaptea de luni spre marţi. Fiind grav rănită, ea a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. A ajuns direct pe masa de operaţie. Din nefericire, însă, ea a decedat. Doamna judecător s-a pensionat în urmă cu doar câteva săptămâni. Activa la Secţia I Civilă, cu precădere pe litigii de muncă. Era una din colegele cu cea mai mare vechime şi era o persoană energică, foarte activă”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Ileana-Daniela Waltner, conducătorul Biroului de relaţii publice din cadrul Tribunalului Maramureş.

ACTUALIZARE 3 – “Azi dimineaţă la ora 04.21, poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre un eveniment rutier produs în localitatea Berbeşti. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că o femeie a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea spre Sighetu Marmaţiei şi s-a izbit frontal de un stâlp de electricitate. În urma impactului femeia în vârstă de 55 de ani a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spitalul municipal Sighetu Marmaţiei, unde a decedat câteva ore mai târziu. În autoturism nu se aflau alte persoane”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE, Dragoș HOJDA, Liviu ȘIMAN

Related Post

Leave a comment