Sancţiuni: Cerşetori, prostituate şi gălăgioşi, amendaţi de jandarmii maramureşeni

167 0

Cei care încalcă normele de convieţuire socială riscă sancţiuni aspre de la oamenii legii.

Jandarmii aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza judeţului în perioada 11-12 ianuarie, au fost solicitaţi să intervină în mai multe situaţii şi au aplicat sancţiuni contravenţionale conform prevederilor legale.

# Doi cerşetori şi o prostituată
Joi, 11 ianuarie, în jurul orei 14.40, jandarmii au aplicat două sancţiuni contravenţionale cu amendă pentru faptul că doi bărbaţi, unul în vârstă de 59 ani, cu domiciliul în Năsăud, judeţul Bistriţa Năsăud, iar celălalt în vârstă de 55 ani, cu domiciliul în Baia Mare, judeţul Maramureş, în timp ce se aflau în faţa unui imobil de pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, au apelat în mod repetat la mila trecătorilor.

În jurul orei 20.20, jandarmii aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă în faţa unui restaurant situat pe bulevardul Bucureşti din localitatea din Baia Mare, pentru faptul că o tânără de 32 ani, cu domiciliul în Baia Mare, atrăgea persoane de sex masculin pentru a întreţine raporturi sexuale cu scopul de a obţine diferite sume de bani.

# Linişte publică tulburată
În Vişeu de Sus, în jurul orei 16.00, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi montan Valea Vaserului, au fost solicitaţi să intervină pe strada 22 Decembrie, în faţa casei de cultură din Vişeu de Sus, pentru faptul că doi cetăţeni, ambii din Vişeu de Sus, unul cu vârsta de 46 ani, iar celălalt de 49 ani, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi a consumului de alcool au provocat scandal tulburând ordinea publică. Jandarmii care au fost solicitaţi să intervină au aplicat celor doi câte o sancţiune contravenţională cu amendă.

Vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 00.11, jandarmii au fost solicitaţi să intervină la un imobil de pe bulevardul Decebal din Baia Mare, unde un tânăr de 37 ani, cu domiciliul în Baia Mare, a tulburat liniştea locatarilor ascultând muzică la intensitate ridicată. Şi acestuia i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă.

“Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112”, a precizat cpt. Vasile Nicolae Radu, purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Related Post

Leave a comment