14.7 C
Baia Mare
joi, martie 28, 2024

Sportivii și antrenorii maramureșeni au fost recompensați cu peste 500.000 de lei la gala “𝐓𝐨𝐩 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐌𝐚𝐫𝐚𝐦𝐮𝐫𝐞𝐬̦ 𝟐𝟎𝟐𝟑”

Recomandarea editorului

În aceeași zi în care președintele PNL, Nicolae Ciucă, înmâna premii în cadrul ”Galei Sportului Românesc” de la Ateneu, președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, înmâna premii la “Top Sport Maramureș 2023”, în incinta Palatului Administrativ Baia Mare.
Au fost răsplătiți sportivii și antrenorii din județul nostru, care au obținut performanțe deosebite în anul care a trecut, pentru această acțiune Consiliul Județean alocând peste 500.000 de lei. De altfel, premierea performanței în sport – ca și a celei din educație – a fost promovată de Ionel Bogdan în fiecare an al mandatului său de președinte al administrației județene.
Au fost premiate patru echipe: CSM Știința Baia Mare (rugby), CS Minaur (handbal masculin și feminin) și CS Știința Explorări Baia Mare (volei). Răsplată pentru performanțele realizate au primit 39 de antrenori și 112 sportivi, de la juniori mici la seniori care se apropie de 90 de ani. Sau cum se spune pe la noi: ”de la cei cu caș la gură, pân’ la cei cu barba sură”.
Este un privilegiu și o bucurie pentru mine să acord, în fiecare an, premiile meritate de către cei din elita sportului maramureșean, oameni care ne fac cinste și reprezintă modele de urmat pentru viitoarele generații de sportivi. Felicitări, dragi sportivi și antrenori, pentru rezultatele obținute. Vă mulțumesc pentru promovarea pe care o faceți județului nostru și vă urez mult succes la următoarele competiții!a subliniat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.
În numele celor premiați, a mulțumit decanul de vârstă al sportivilor activi, atletul Iosif Hecko, cel care în noiembrie 2023 a împlinit 87 de ani! Și continuă să alerge și să câștige competiții.
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele știri