Urmărit internațional, depistat de polițiști

84 0

Poliţiştii din Mureș, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat, cetățean slovac, care era urmărit internațional de autoritățile din Slovacia, pentru înșelăciune, relatează IGPR.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au  depistat un bărbat, în vârstă de 43 ani, din Slovacia, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare slovace au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de înșelăciune.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș, care a luat măsura reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore, urmând fi prezentat instanței de judecată, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile slovace.

Related Post

Leave a comment