Vremea exactă. Cum va fi vremea în Maramureş vineri, 12 ianuarie

60 0

Ziua de vineri se caracterizează prin vreme uşor schimbătoare şi relativ caldă. Maximele vor fi de la 3 la 7-9 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 7 la minus 3 – minus 1 grad, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Baia Mare – 9 grade
Sighetu Marmaţiei – 9 grade
Borşa – 5 grade
Târgu Lăpuş – 7 grade

Ziua de sâmbătă vine cu vreme în general frumoasă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la minus 3 la 1-3 grade. Cerul va fi de la variabil la mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 13 – minus 9 la minus 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de duminică vine cu vreme în general frumoasă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la minus 3 la 1-3 grade. Cerul va fi mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 13 – minus 9 la minus 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Ziua de luni aduce vreme în general frumoasă şi răcoroasă. Maximele vor fi de la minus 3 la 1-3 grade. Cerul va fi mai mult senin în regiunea noastră. Probabilitatea de precipitaţii va fi redusă. Vântul va fi în general slab, cu intensificări locale. Noaptea, minime de la minus 13 – minus 9 la minus 7 grade, cer de la variabil la mai mult senin şi vânt slab.

Cătă ŢINEGHE

Related Post

Leave a comment